dilluns, 14 d’abril del 2014

Famílies del cicle superior de l'escola Pau Casals visiten l'exposició "Realitats: Joan Balmes i Benedicto" del Museu d'Història de Sabadell

Imatge del cartell de l'activitat, original de Joan Balmes
Diumenge 13 d'abril els alumnes de 5è i 6è de l'escola Pau Casals acompanyats dels seus familiars, van visitar el Museu d'Història de Sabadell per dur-hi a terme l'activitat guiada, relacionada amb el fotògraf local, Joan Balmes i Benedicto.

La primera part de la sessió va consistir en visitar els tres àmbits temàtics de l'exposició: imatges de la vida personal de l'autor, fotografies fetes per encàrrec d'esdeveniments familiars i fotografies dels esdeveniments socials i culturals del Sabadell dels anys 1940, 1950 i 1960.

La segona part de la sessió, tipus taller, va consistir en una tasca de reconeixement de les imatges que van aportar les pròpies famílies, centrat en la temàtica, la tècnica i l'estètica de les fotografies, tot considerant les diferències amb les fotografies que fem en l'actualitat.

És una visita que la cinquantena de participants entre alumnes i familiars, han valorat molt interessant, sobretot per recordar com es vivia fa unes dècades i comparar-ho amb l'actualitat.