dilluns, 7 d’abril del 2014

Les famílies de l'escola Creu Alta visiten l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

Visites de les famílies de l'escola Creu Alta a l'ICP
Els diversos grups classe de l'escola Creu Alta han realitzat durant el darrer mes, el projecte interdisciplinari "Els dinosaures".

Aquesta activitat curricular ja va incorporar en el seu moment, la visita dels alumnes a l'Institut Català de Paleontologia, on van realitzar activitats relacionades amb els dinosaures i adaptades a cada grup d'edat.

L'activitat pedagògica realitzada a l'escola s'arrodoneix amb les sessions adreçades a les famílies, visitant de nou l'Institut Català de Paleontologia.

Per donar cabuda a les famílies interessades s'han organitzat 14 sessions diferents, entre els dies 5, 6, 12, 13 i 26 d'abril i diversos horaris. Cada sessió ha durat una hora i per l'ICP han passat unes 375 persones entre infants i adults.

En aquestes sessions els educadors de l'ICP han guiat els grups familiars pels diversos espais de l'equipament, els han parlat dels dinousaures i els han mostrat els treballs de l'alumnat de l'escola Creu Alta exposats només aquests dies a l'ICP,  relacionats amb el projecte interdiciplinari "Els dinosaures".

Una molt bona experiència per les famílies de l'escola!!!

Clica aquí per veure imatges de les visites