dimarts, 18 de març del 2014

Xerrada "Fer de pares, un treball en equip" a l'escola Alcalde Marcet

Imatge del cartell de la xerrada, extreta d'Internet
Divendres 14 de març s'ha realitzat una xerrada adreçada als pares i mares de l'escola Alcalde Marcet a càrrec de Núria Ribera, formadora de la FAPAC, amb el títol: "Fer de pares, un treball en equip".

La desena de mares de l'escola que hi han participat, han reflexionat sobre com s'enfronten els conflictes i les diferències dels criteris educatius. Perque la tasca educativa sigui efectiva és important que els pares actuïn de forma conjunta i coordinada i que davant dels fills es mostrin com un “equip”, que comparteix objectius i una mateixa manera d’entendre l’educació dels fills, respectant les diferències de cadascú.

Al llarg de la xerrada, la formadora ha donat resposta a les següents qüestions: què passa quan els pares no pensen igual? com compartir valors i respectar a l’altre progenitor en la seva manera de fer i d’entendre la relació amb el fills? entenem de la mateixa manera l'autoritat? com posem límits, transmetem normes i creem hàbits? com fer-ho de forma coherent i conjunta?

De ben segur, la xerrada serà d'utilitat per les famílies en la tasca educativa del dia a dia.