dimarts, 25 de març del 2014

"II Jornada de senderisme" de l'escola Miquel Carreras

Famílies de l'escola Miquel Carreras al Santuari de La Salut
La secció Natura de la Unió Excursionista de Sabadell va prepar una matinal pels voltants del Santuari de La Salut, a mida de les famíles de l'escola Miquel Carreras. L'activitat es va realitzar diumenge 23 de març, on hi van participar 36 persones que es van desplaçar en autobús des de l'avda. de Matadepera, fins el punt de sortida, prop del Cementiri.

L'itinerari a peu es va iniciar fent camí cap al Santuari de la Salut, per esmorzar a la Font Nova de la Salut. La ruta va reseguir el camí vell i ramader de Ripollet a Castellar del Vallès, passant per la Serra de Sant Iscle (masies de Can Domènec i Can Manent), masia de Can Vilar, conjunt monumental de Togores, Torre del Canonge, tot travessant el Riu Tort diverses vegades al llarg del recorregut. Van retornar novament per la serra de Sant Iscle i el Santurari de La Salut i des d'aquest indret, es van dirgir al Cementiri, on els va recollir l'autobús per retornar-los a ciutat.

En Xavier Jiménez, naturalista i membre de la Secció Natura de la UES va ser la persona encarregada de dirigir el grup. El monitor, durant l'itinerari, va difondre els valors naturals i patrimonials del nostre entorn més proper. Aquesta activitat pel rodal pretèn potenciar la cohesió de la comunitat educativa, fomentar els hàbits de vida saludables a través de l'activitat física i donar a conèixer algunes de les rutes de senderisme que té la ciutat de Sabadell.

Podeu veure més imatges de la jornada, clicant aquí!!!