dimarts, 21 de gener del 2014

Famílies de 2n B de l'escola La Trama fan una activitat al Museu d'Història de Sabadell, relacionada amb l'època medieval

Famílies de 2n B de l'escola La Trama fent l'activitat del MHS
El diumenge 19 de gener les famílies de 2n B de l'escola La Trama han assistit al Museu d'Història de Sabadell per portar a terme l'activitat "Viure a l'època medieval: manuscrits, tinters i pergamins".

L'escola treballa per projectes i el taller ha complementat el treball que ja han realitzat els alumnes a l'aula sobre l'època medieval, centrat en treballar l'escriptura (qui escrivia, què escrivia) i utilitzant diferents reproduccions de textos originals de Sabadell (pergamins o documents en paper).

Durant l'activitat s'han utilitzat plomes d'escriure amb càlam, emprant tinta per reproduir un text manuscrit. L'activitat s'ha completat amb una visita a la part expositiva del Museu, relacionada amb aquesta època.

El monitoratge ha estat a càrrec d'Arqueolític, empresa que facilita habitualment els educadors del Museu d'Història de Sabadell. Al taller hi han participat gairebé totes les famílies de 2nB, en total 47 persones, entre infants, pares, mares i la tutora d'aquest grup d'alumnes de l'escola.

Per veure més imatges, clica aquí!!!