dijous, 12 de desembre del 2013

Tallers "Experimentem en família" a les escoles Alcalde Marcet i Juan Ramón Jiménez

Taller "Experimentem en família". Imatge web d'Eines
8 famílies de l'escola Alcalde Marcet i 17 famílies de l'escola Juan Ramón Jiménez han realitzat aquesta tardor, el taller "Experimentem en família".

El joc és el llenguatge que els nens i nenes fan servir per aprendre i per conèixer l’entorn, per això les famílies s'hi han endinsat i l'han utilitzat com un element lúdic i educatiu alhora. Durant les sessions s'han fet diverses dinàmiques de jocs corporals, musicals i plàstiques que han fomentat la interacció entre els adults i els seus infants.

Amb aquestes sessions s'ha reforçat la connexió emocional i educativa entre els progenitors i els seus fills a través del joc conjunt. Els educadors que les han dirigides pertanyen a la cooperativa d'iniciativa social Eines Serveis Socioeducatius.

El taller s'ha desenvolupat en tres sessions a cada escola, les dues primeres amb els familiars i els nens i la tercera sessió s'ha realitzat només amb els progenitors, per extreure conclusions i fer una posada en comú de l’experiència, que ha estat molt enriquidora i positiva.